UZAKTAN EĞİTİM SEBEBİ İLE KAYIT DONDURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sevgili Öğrencilerimiz,

31.03.2020 tarihli ve E.24625 Sayılı YÖK Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar gereğince; koronavirüs salgını nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilecek ve kayıt dondurulan süre, azami süreden sayılmayacaktır. Bu karara göre, fakültemiz öğrencilerinin kayıt dondurma talepleri aşağıdaki şekilde işleme alınacaktır.

1. Kayıt dondurmak isteyen öğrenciler, ilk olarak bu taleplerini https://obs.firat.edu.tr/ sisteminden danışman hocalarına mesaj yoluyla ileteceklerdir.

2. Bunun ardından, dilekçelerini, önlü arkalı taranmış nüfus cüzdanlarını ve danışmanlarına attıkları mesajın ekran görüntüsünü, Fakültemiz Dekan Yardımcılarından Doç. Dr. Mustafa UĞRAŞ’ a (mugras@firat.edu.tr) e-mail yoluyla göndereceklerdir.

3. Fakültemiz ilgili Dekan Yardımcısı tarafından öğrenciye verdiği telefon ile dönüş yapılıp, durum teyit edilecektir.

4. Fakülte yönetimine ulaşan kayıt dondurma işlemleri ivedilikle sonuçlandırılıp, fakültemiz web sitesinde duyurulacaktır.